The individual has always had to struggle to keep from being overwhelmed by the tribe. If you try it, you will be lonely often, and sometimes frightened. But no price is too high to pay for the privilege of owning yourself...

Nietzsche

20 Şubat 2009 Cuma

friday i'm in love

Daha küçüklüğünde onun-bunun, etrafta boş bulunan ilk insanın eline terkedilen çocuklara karşı koşulsuz bi sevgi beslerim. Özel ilgi meselesi olsa gerek. Ailecek geleneğimizdir birazda. Bağımsızlık.. Küçük yaşta alıştırılırız yalnızlığa. Böylece ilerleyen yaşlarda koymaz değer verdiğimiz insanların çekip gidişleri. Onlar gittiler ve benim o kadar da fazla canım yanmadı hiç. Bağışıklık meselesi..

Şimdi elimi sıkı sıkı tutmuş bu ufacık mavi gözlü kızda kendimi görmemek elimde değildi. Küçük kuzenim ve ben bütün gün sahilde koşturup durduk, çimlerde yuvarlandık. Terledi, sorumlu annecikler gibi sırtına peçeteler koydum terini alsın diye. Garipsedi. Acıkınca mc donalds'dan çocuk menusu aldık. Hemde 2 tane. Oyuncakları da o seçti. Bakkaldan ekmek alıp kuşlara ve balıklara attık. Şen kahkahaları kulağıma müzik gibi geldi. Mutluluğun belkide en saf halini yaşadım bugün. Sevginin en yoğun biçimini..

Eve dönünce sütünü içirdim. Yorgunluktan hemen uykuya daldı. Yatağımda bi melek var şimdi. 6 yaşında dünyalar güzeli bi kız çocuğu. Bana hayatımın en güzel gününü yaşattı. Seni seviyorum Nina.. ve sana söz veriyorum hayatın boyunca kimsenin senin canını yakmasına izin vermeyeceğim. Bu gece ona sarılarak uykuya dalıcam ve belki de ilk defa birine sarılıcam uyurken..
İyi geceler..

6 yorum:

  1. aah ah yaşlanmak kötü şey aziizim :P

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle katılıorm birden bahçesinde boy boy çocuklarımın koşturduğu yeşil panjurlu pembe boyalı ev hayalleri soldan soldan gelmeye başladılar.. biri beni durdursun!!

    YanıtlaSil
  3. haha :D taam geçti geçti hişşş :D

    YanıtlaSil
  4. çok egzantirik bed time storyler anlatıorm bu arada nası oluyosa kırmızı başlıklı kızla başlayıp, pamuk prensesle devam edip en son sindrella da bitiriyorum :) fairy tale mix by Lia

    YanıtlaSil