The individual has always had to struggle to keep from being overwhelmed by the tribe. If you try it, you will be lonely often, and sometimes frightened. But no price is too high to pay for the privilege of owning yourself...

Nietzsche

12 Nisan 2009 Pazar

sunny sunday

Kontörüm yok, param yok, gıcığım, agresifim..
Bi daha asla ama asla ama asla asla pazar günü bağdat caddesine burnumu bile çıkartmayacağım. Ya insanlar bi manyak ya da ben gerçekten dedikleri kadar acayipim. Aileden kalma eski evimiz olmasa zaten buralarda işim ne?! Bi kaç arkadaşı görmeye dışarı çıktım, çıkmaz olaydım. Zaten caddede 38 tur atmak, bu arada eleman kesip iş atmak gibi bi amacım olmadı hiç bi zaman. Ben starbucksı hala kahve satan bi yer sanırdım meğer baba parasını hamhumhum yiyen salak insanların buluşma noktasıymış.

WC sırasında beklerken ingilizce dedikodu yapmak... hımm bebeyim senin o konuşmasını beceremediğin dil (bulamadıkları kelimeler yerine türkçelerini koyuyolar ?!?) benim anadilim. Evet o "shut the fuck up" diyen bendim :))

ne kadar basit hayatlarınız var "kısııııam inanmicaksaaan muratcan yarensuyu aldatmaıuşşş ohaaaaa yaaauuu hemde yarensu bunları basmuıaşşş"
-aaaa yok artık vay be ne büyük olay!

16-17 yaşında kızlar, makyaj manyağı olduktan soora mini şortları & etekleriyle atmışlar kendilerini sokağa altlarında da ugglar (ne alakaysa) bayağı da görmüş geçirmiş tarzda konuşuyolar: "bak baby sen erkekleri anlayamazsın"
-hıhı sen çok anlarsın alemlerin mamasısın çünkü (!) kimler kimler geçti elinden dimi canısı?!

Oğlancıkların hepsi de maşşallah überaktif. "Abi dün bi karı götürdüm, bu akşamda alemdeyiz zaten hep fuck hep fuck o' yeah"
-şöyle bi döndüm, baktım, süzdüm.. diyebilecek pek bişi bulamadım.. naparsın umutsuz vakıa.

Şu şeyinden büyük laf atanlara da çok gülüyorum çoook
"offf yavrum seni varya sabaha kadar rahat bırakmam"
-hadi hadi bekliyorum bebeyim noooldu yemedi mi??

Boş oldukları gibi bi de bunların depresif takılanları var
"tatlım sen benimle uğraşamazsın ben çok farklıyım yani ben şu hayatta herşeyi yaşadım bitti artık benim için farklı bişi olamaz."
"ama berkecaaağğğn niye böyle yapıyosun ki üzme benüüü.."
-pardon gençler yaş kaçtı? 15? hııı 17 miii tamam o zaman

Yeni moda zaten "ben çok farklıyım" lafı. Herkes çok farklı ama nedense bana herkes hep aynı geliyo. Sonuçta insanız tabi birbirimize benziyoruz sanırım.

Ayrıca merak ettiğim şeylerden biri de neden herkes aynı tarzda giyiniyor?
Sevgili Abercrombie & Fitch olmasaydı bu türk gençliğinin hali ne olurdu acaba çıplak mı gezmek zorunda kalırlardı?
4-5 kız görüyorum yanyana oturuyolar, gülüşüyolar, dedikodu yapıyolar, çok şirinler böyle demet akalın sarısı saçlarında pembe fiyonkları falan var ama hiç birini nedense birbirlerinden ayırt edemiyorum. Belkide beşizdirler ya da benim gözlerim bozuktur falan. herneyse

Gereksiz ve amaçsız bi yazı oldu farkındayım, yoğun bi can sıkıntısı içerisindeyim ne yazıkki.

8 yorum:

  1. hayır ya tamamen manalı bi yazı olmuş bütün gözlemlerimide yazmışsın :) .keşke okusalar bu gerizekalılar şu yazınıda dışardan ne mal göründüklerini bilseler yahu.15-17 yaşında kızlar yüzünde 2 kg makyaj popolarında mini şort burdada geziyorlar böle ikiz gibi hepsi.bide yayarak konuşuyor bunlar abiğğğğğğğ auehaueağğğğğğğ süpeğğğğğğğğğğğğğğğrrr. öf.

    YanıtlaSil
  2. bence de gayet gerekli bi yazı olmuş :) hatta okurken "niye ben yazmadım bunu yahu?" dedim kendime.

    saygılar seninle olsun...

    YanıtlaSil
  3. abercrombie & fitch... her yer burjuva pardon ''burj'' dolmuş.

    YanıtlaSil
  4. ahahaha cem en burj sensin hala merak etme :) neyse insanlara karşı tek tepkili olmadığıma sevindim demekki yalnız değilmişim bende bi acayiplik yokmuş yorumlar için çok teşekkür ederim.. ne dersiniz büyüdükçe akıllanır mı belki bu gençlik??

    YanıtlaSil
  5. Starbucks ve türevlerine haftasonu biraz yürüyüp hava almak için dışarı çıkan ve birkaç arkadaşıyla muhabbet ederken kendi kazandığı parayla aldığı kahvesini içmek isteyen insanlar da uğrayabiliyor:)
    Sayıca tahmin edilenden de fazlalar bence.

    Aynı kahveyi evde yapınca aynı tat yakalanamıyor çoğu zaman.

    YanıtlaSil
  6. o insanlardan biri olduğumu düşündüğüm için belkide gençliğin bu yavan hali battı :) bu aralar brz agresiflik de var tabi yoksa normalde böyle eleştri manyağı çirkef bi insan değilim yani :)
    maalesef evde nescafe ile yapılan kahvelerden o tat alınamıyor haklısın..

    YanıtlaSil
  7. öncelikle bahsedilen gençlik hakkında aynısını düşündüğümü belirteyim ancak ben de şunu merak ediyorum: acaba bizlere de yaşam, düşünce tarzımızın herhangi bir yönü yüzünden böyle bakan bir üst nesil söz konusu mu? eğer öyleyse biz de büyüdükçe akıllanır mıyız? ya da onlar da mı yanlış düşünüyor?

    hoş bu soruyu sorarken cevabını egom oldukça net veriyor ama bi de siz söyleyin merak ediyorum ne diyeceğinizi.

    YanıtlaSil
  8. tabi cnm 68 kuşağı mesela nefret ediyodur bizden :)

    YanıtlaSil