The individual has always had to struggle to keep from being overwhelmed by the tribe. If you try it, you will be lonely often, and sometimes frightened. But no price is too high to pay for the privilege of owning yourself...

Nietzsche

27 Nisan 2009 Pazartesi

man

Gerçekten beyler adam olmak ve şerefsiz olmak arasında çoook ince bi çizgi vardır.. Kimse sizden zorla bizi sevmenizi istemiyor. İlla birlikte olmak zorunda da değiliz. Kafanıza silah da dayamadık. Tek söylemeniz gereken "olmaz" ya da "hayır" veya "cık" efekti bile yeterli. Bu kadar yalana dolana hiiiç gerek yok.
Gece birlikte geçirilmiş dahi olsada sabah "istemiyorum artık" diyin, "tek gecelikti" diyin hatta "hadi yavrum yandan yandan" diyin valla canımı yiyin. Artık daha fazla etrafımda "kendime göre anlatamayacağım sebeplerim var" veya "şu an herşey çok karışık sorun sen değilsin benimle ilgili herşey"....... vb. tarzı gereksiz bunalım ve vıcık vıcık yalan dolu cümleler duymak istemiyorum. Hiçbirimiz salak değiliz. Sinirliyim evet adam olun!!



bu gece bende gittim ne mi yaptım

i kissed a girl - pişman değilim.

5 yorum:

  1. her ne kadar bu tarz şeylere sinirlenmeni yerli görsem de pek çelişkili bulduğumu itiraf edeyim bu isteğini. çelişki sende değil yanlış anlama, konsept çelişkili.

    vıcık vıcık yalan dolu cümlelerin bi ilişkinin başladığı noktada prim yaparken bittiği noktada sinirleri oynatması her ne kadar doğal olsa da temelde çok gerçek dışı. ilişki boyunca oyun oynayan bi insana o ilişkiyi bitirirken "gerçekçi ol" demek boş bir çabadan ibaret.

    sonuç olarak aslında ne söylediğinin hiç bir önemi yok. ne derse desin, ister yalan dolan ister gerçek olsun, o "cık olmaz" anlamına gelen herşey bünyede aynı etkiyi bırakacaktır. pek mühim değil yani.

    YanıtlaSil
  2. erkekler ikiye ayrılır: ayrıldıkları zaman sevgilisine aldığı geri isteyenler ve istemeyenler.


    korkuyorum anne-reha erdem

    YanıtlaSil
  3. nous bak canısı şimdi ben burda ilişki başlatıp bitirmiyorum.. kimseye de niye böyle yaptın niye şöyle dedin diye hesap sormuyorum zaten yeterince tutarsız bi insan olarak bunları yapmaya hakkım yok.. benim bu küçük sinir boşalmasında anlatmaya çalıştığım şey bence insan ilişkileri basittir evet ya da hayır, istersin ya da istemezsin o yüzden boş boş laf kalabalığı yapmaya gerek yoktur.. ya gel yavrum gününü gün edeyim ya da çık dışarı ne boş bıdıbıdılarla benim vaktim alınsııın ne de karşı taraf gözümde küçülsün..

    cemcim bencede erkekler 2ye ayrılır tıpkı kadınlar gibi adam olanlar ve hala çocuk olanlar.. korkma gel ısırmam :)

    YanıtlaSil
  4. ben de bunu istemekte haksızsın demiyorum zaten lia :) sadece diyorum ki insanlar birisiyle henüz tanışma aşamasadından başlayarak bin bir türlü bıdı bıdıyla gerçek dışı konuşuyorken bunu hoş karşılamak hatta teşvik etmek öğretti bunu insanlara. evet bence de boş laf etmesin kimse, gideceği varsa ı-ıh desin gitsin ama bunu beklemek bu konseptte çelişkili bi bekleyiştir diorm ben şahsen.

    bu arada bence korkulcak birisin sen kandırma kimseyi :)

    YanıtlaSil
  5. I kissed a girl too ooye:)

    YanıtlaSil