The individual has always had to struggle to keep from being overwhelmed by the tribe. If you try it, you will be lonely often, and sometimes frightened. But no price is too high to pay for the privilege of owning yourself...

Nietzsche

9 Nisan 2009 Perşembe

depresyon

...ve belki mutlu olmak için küçücük de olsa bi sebep, bi umut doğdu. Artık en dibe vurduktan sonraki tekmeyi atmanın vakti gelmeli. Yaralar kapanmaya yüz tutmalı. Çünkü acıyla yaşanmıyor. Acının da bi sonu olmalı. Evet bazen acı da yaşanmalı ama zamanı gelince acıdan geçilmeli. Depresyon ve uykuyu karıştırmış içerken gelen bi telefon.. Evet bazen tek bi telefon bile bişeyleri değiştirmek için bi başlangıç yaratabiliyor. Oysa ben kolay kolay mutlu olmam. Küçük şeyler mutlu etmez beni. Açgözlüyümdür. Şimdi ise huzursuzluğum bambaşka bi heyecana doğru yol alıyor. Düşünemeyecek, hatırlamama müsade etmeyecek kadar dolu olmak istiyorum. Sadece dolu, dopdolu.. Yoksa içimdeki boşlukta boğulacağım.
*Amerika'dan kabulüm geldi, gitmek vakti.

8 yorum:

  1. selam. tüm blog'a genel bi yorum yapmak için bi yer bulamadım :) hepsini okudum ama :) başarılı buldum, zeki.. ya da hayata benim gibi bakan birini gördüm belki de.. sen de benim blog'uma bir göz atarsan anlarsın sanırım bunu hatta :)

    fikirlerinden yaptığım genel çıkarımla tahmin ediyorum ki senle saatlerce, günlerce tartışabilecek kadar malzeme bulabiliriz :)

    neyse şimdilik blog'unu tekrar kutlayayım.. hoşçakal.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim güzel yorumların için en kısa zamanda bende senin blogunu ziyaret edicem görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  3. senle tanışmayı çok isterdim.. kimsenin tanımadığı filozof olmamalı.. böyle bi insanı tanımalı herkes bence :)

    bu arada teşekkürler blog'umu ziyaret ettiğin için.. umarım beğenmişsindir.

    senle nasıl iletişime geçerim?

    YanıtlaSil
  4. sakin sakin koçum hemde çok sakin..

    YanıtlaSil
  5. sakin olayım problem değil zaten gereğinden fazla sakin bi insanım.. senle tartışabileceğim bi platform olsun da egoların evrilmesine şahit olabileyim yeter ki..

    YanıtlaSil
  6. çok iyi dans ederim, ısrar ederim tadında olmuş sanki yorumlar.

    YanıtlaSil
  7. cidden öyle olmuşsa yok olayım ya ben rezillik resmen :)

    YanıtlaSil
  8. csc cansın, canımsın :) blogunu açmışsın pek mutlu ettin beni bi an önce hepsini hepsini okuycam

    YanıtlaSil