The individual has always had to struggle to keep from being overwhelmed by the tribe. If you try it, you will be lonely often, and sometimes frightened. But no price is too high to pay for the privilege of owning yourself...

Nietzsche

25 Kasım 2010 Perşembe

diğeri

Git uzak dur benden, oralarda bi yerde mutlu ol işte. Bak ne şirin bi kız o gözüne kestirdiğin. Bak ne güzel bi aşk hikayesi yaşarsınız birlikte.. Benim gibi ruhunu kemirmez hem. İyide yemek yapar. Pek içmez, dağıtmaz, kesinlikle sigara kullanmaz. Üzerine leş nikotin kokusu sinmez. Üzmez seni hiç, dengeleri asla şaşmaz. Ait olmaya karşı ayak diremez. Sevgiden ölümüne korkup kaçmaz. Sevişirsiniz sarılır sana hiç bırakmak istemezcesine, öpücüklere boğar seni. En içten biçimde "aşkımmm" der. Senle varolur. Sensiz dünyayı görmez gözü. Bak işte benim en zıttım..

Benim gibi saçmalamaması için kolundan tutmana gerek de olmaz. Tüm varlığıyla senin olur işte, gözünü bile kırpmadan her dilediğine "peki" der. Asla parçalanmaz, sürünmez... Kendi iç hesaplaşmalarında boğulmaz ve hiç bi şekilde senden vazgeçmez. Tapar sana.. Ben değil işte anlasana. Hani diyorumki madem beni bu kadar çok değiştirmek istiyorsun. Git ona, herşey istediğin gibi olsun.

Git hadi neden gitmiyorsun?

7 yorum:

  1. 1) Be careful when you fight the monsters, lest you become one.

    2) Talking much about oneself can also be a means to conceal oneself.

    Friedrich Nietzsche

    YanıtlaSil
  2. All things are subject to interpretation whichever interpretation prevails at a given time is a function of power and not truth. FN

    YanıtlaSil
  3. very nice in your posts, and blog page. I have read and really liked it fondly. I also welcome you to my own page. :))

    YanıtlaSil
  4. İngilizce mi yazmamız gerekiyor? Ortaokul yıllarına özlem mi? Nedir mesele?

    Kafası karışmış birine ille de "you're just confused" mu dememiz gerekiyor?

    YanıtlaSil
  5. kim hangi dilde duygularını ifade etmek istiyorsa öyle etsin diyelim...

    YanıtlaSil
  6. duyguların dili yok derler... blog sayfanız güzel... paylaştığınız harika...

    YanıtlaSil